Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست خبری مهدی رمضانی (نایب رئیس هیئت مدیره باغ کتاب) و محسن جلالی فراهانی مدیرعامل باغ کتاب صبح امروز (سه شنبه چهارم تیر) در محل باغ کتاب برگزار شد.

در ابتدای این نشست مهدی رمضانی درباره وضعیت باغ کتاب بیان کرد: «در جلسه هیئت امنای شهرداری تهران واگذاری باغ کتاب به موسسه فرهنگی و هنری شهرداری تهران و نشر شهر تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جز پردیس سینمایی سایر بخش‌های باغ کتاب در قالب مدیریت متمرکز این مجموعه اداره می‌شوند، البته امیدواریم که این رویه اشتباه در آینده اصلاح شود و این مجموعه هم تحت مدیریت باغ کتاب قرار بگیرد.»

او با اشاره به اینکه باغ کتاب میزان انقلابیون خواهد بود، بیان کرد: «همواره این مجموعه از پایگاه‌های عزیزان انقلابی بوده و هست اما رویکرد سیاسی نسبت به هیچ جناحی نداریم. در باغ کتاب به روی همه باز است و از همه گروه‌های مختلف دعوت می‌کنم تا به باغ کتاب بیایند تا جریان‌های متعددی شکل بگیرد.»

رمضانی با تاکید کرد: «هیچ رقابتی با هیچ صنف فرهنگی نداریم، ضمن آنکه ما تنها مکانی هستیم که در برخی حوزه‌ها مثل پارک‌های علم و فناوری فعالیت می‌کنیم. براساس پیمایش‌های انجام شده بالای ۵۰ درصد از مراجعه‌کنندگان به کتابفروشی‌ها می‌روند در حالیکه در گذشته اینطور نبوده است.»

نایب رییس هیات مدیره باغ کتاب ادامه داد: «بدون شائبه‌ و براساس ضوابط اجرایی کشور واگذاری‌ها در مجموعه رخ داده است، ما انتقادات افراد را در حوزه‌های نشر و سایر حوزه‌ها می‌شنویم. ضمن اینکه کتاب های کمک آموزشی در باغ کتاب فروخته نمی‌شوند و این مسئله نشان دهنده نگاه غیردرآمدی ما به حوزه کتاب و فرهنگ است.»

در ادامه نشست محسن جلالی فراهانی با تمرکز بر موضوعات اجرایی باغ کتاب، درباره مرکاز علمی که در این مجموعه فعال شده است، بیان کرد: «سه مرکز علم در مجموعه به راه افتاده و باغ علم کودک و نوجوان برای کودکان بین شش تا ۱۲ سال و بخش نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی افتتاح شده است.»

او همچنین ادامه داد: «پردیس تئاتر باغ کتاب حدود دو ماه دیگر به بهره‌برداری می‌رسد، تئاتر از جمله نواقص ما بود که همواره گوشزد می‌شد. این پردیس شامل دو سالن با ظرفیت ۱۵۰ و ۲۵۰ نفر است و در کنار آن سالن های تمرین، پلاتو اجرا و ... هم تعبیه شده است.»

جلالی فراهانی همچنین تاکید کرد: «۱۰ درصد از باغ کتاب به فروش کتاب اختصاص دارد و ما بر اساس شاخص عدالت بین ناشران این ظرفیت را رعایت کرده‌ایم و امروز به نوعی ویترین برای آثار ناشران تبدیل شده‌ایم، مخصوصا ناشرانی که از فضای کمتری برای ارائه آثارشان برخوردار بودند. ترجیح ما این نیست که با گروهی کار کنیم و با گروهی کار نکنیم اما مطمئنا به دنبال فضایی هستیم که بتوانیم بهترین بهره را از ظرفیت مجموعه ببریم و در باغ کتاب به روی همه باز است.»

مدیر عامل باغ کتاب در بخش دیگر نشست، با اشاره به نظر سنجی‌های اخیری انجام داده‌اند، بیان کرد: «نظرسنجی‌های اخیر در باغ کتاب نشان می‌دهد کسانی به باغ کتاب می‌آیند که در مناطق جنوبی تهران زندگی می‌کنند. ضمن آنکه تابستان توافقی با شهرداری‌ها و فرهنگسراهای مناطق جنوبی تهران داشتیم تا هزینه کودکان مناطق جنوب شهر را متقبل شوند و ۱۰ هزار کودک ساکن در مناطق حاشیه کشور به صورت رایگان از مجموعه بازدید می‌کنند.»

او افزود: «ما مدیریت بخش فروش کتاب‌های بزرگسال را خودمان برعهده داریم و اگر بخواهیم این بخش را واگذار کنیم مزایده عمومی منتشر می‌کنیم. اتحادیه ناشران کودک سه سال پیش در مزایده شرکت کرد و بخش ناشران کودک و نوجوان به آن‌ها واگذار شد. خودشان سال اول ۲۰ درصد و سال دوم ۲۵ درصد به اجاره بهایشان افزودند وگرنه ما تصمیمی برای افزایش مبلغ نداشتیم.»

۲۵۸۲۴۳

کد خبر 1273594

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازار کتاب نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۸۴۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید

«کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» و «رودبارِ اَلَموت»، به تازگی منتشر شده‌اند.

 به گزارش ایسنا، کتاب‌های یادشده که به تازگی در انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) منتشر شده‌اند در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.


انتشار شرح و معرفی «کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» در دو جلد، به‌کوشش فرشته مجیدی و زیر نظر سیدعلی آل‌داود در ١٢١٣ صفحه، با شمارگان ٧٠٠ نسخه و به‌بهای یک‌میلیون و ٢۴٠هزار تومان، نشر یافته است.


«سیدعلی آل‌داود»، عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و ناظر این اثر، در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب آورده است: «از زمان تأسیس و شروع به کار مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی در ١٣۶٢ تاکنون که نزدیک به چهل سال است مجموعه‌ها و کتابخانه‌های نفیس متعدد به این مرکز اهدا شده و با جرات می‌توان ادعا کرد حداقل در کشور ما تاکنون چنین حجمی از اهدا و با این تعداد زیاد اهداکننده بی‌سابقه است. در مدت زمان نزدیک به چهل سال ١٧٣ مجموعه به کتابخانه دائرة‌المعارف اهدا شده و اهداکنندگان عموماً از افراد صاحب‌نام و دانشمندان و نام‌آوران عرصه‌های مختلف بوده‌اند و بیشتر آنان در زمان حیات خود مبادرت به اهدا و انتقال کتاب‌های خود به کتابخانۀ مرکز کرده‌اند. افتخاری بزرگ برای دائرة‌المعارف و مسئولان و مدیران آنجاست که توانسته‌اند در مدت چند دهۀ کوتاه اعتماد عمومی اکثر دانشمندان نامور مملکت را جلب نمایند.»


همچنین مجموعۀ ‌مقالاتی دربارۀ «رودبارِ اَلَموت» تألیف عنایت‌الله مجیدی و به‌کوشش زهرا سیفی در ۴۶۴ صفحه، با شمارگان ٣٠٠ نسخه و به‌بهای ۴٨۵ هزار تومان منتشر شده است.


«عنایت‌الله مجیدی»، رئیس کتابخانه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، در بخشی از پیشگفتار خود بر این اثر آورده است: «چندی پیش از این، مجموعه‌ای از مقاله‌های این بنده با نام الموت‌‎نامه انتشار یافت و مورد استقبال علاقمندان واقع شد. گویی آن نوشته‌های ناچیز برای پژوهشگرانی که در موضوعات مربوط به منطقۀ رودبار الموت و سرزمین تاریخی قزوین، به تحقیق مشغولند به کار آمده و مفید بوده است. گذشته از اینها، حقیقت این است که برای شخص خودم، که به تاریخ و فرهنگ آن منطقه عشق می‌ورزم، نوشتن، تصحیح و توضیح بر هر یک از این یادداشتها به نوبه خود لذت بخش بوده است، زیرا آنها را برای تألیف یک اثر مستقل و جامع در تاریخ و فرهنگ آن منطقه تا حدی ضرور می‌دیدم.»
 

 غرفه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در مصلای امام خمینی، شبستان، راهروی ٢٢، غرفه ۵٣٠ واقع است.
 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • انتشارات الصباء سوریه با ۲۶ عنوان به نمایشگاه تهران آمد
  • مجموعه ۱۴ جلدی «به دنیا آمده‌ام» رونمایی می‌شود
  • ۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم
  • ◄ انتشار یک کتاب جدید درباره قوانین و مقررات حمل و نقل و ترافیک
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • تازه ترین کتاب اسماعیل امینی درباره مردم کوچه و بازار است
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت